SI
03 896 17 15 03 896 17 15
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Poslovni turizem

Najem poslovnih prostorov

Vila Bianca

Edinstven ambient v vili je primeren za različne priložnosti: raznovrstne kulturne prireditve, koncerte, poslovna srečanja, konference, poroke, itd.

V Vili Bianci so trije različni poslovni prostori, ki so na voljo za najem:

Kontakt

Pošlji povpraševanje  

Hotel Paka

v Hotelu Paka je tudi Center Paka, kjer so poleg poslovnih prostorov še prostori in dvorane za seminarje, kongrese, poslovne sestanke, predstavitve ali druge prireditve. Vsi konferenčni prostori imajo najnovejšo tehnično in ostalo opremo, ki je potrebna za odlično izvedbo seminarja, poslovnega sestanka, kongresa ali druge prireditve.

Cenik najema:

Kontakt

Pošlji povpraševanje  

Dom kulture Velenje

Dvorana Doma kulture Velenje je tehnično vrhunsko opremljena in je v njej možna izvedba različnih prireditev, kot so koncerti, opere, balet, drame, plese, gledališke predstave, multimedijskih predstave…  Predstave je mogoče tudi prenašati za televizijo in radio. V dvorani kulturnega doma je vgrajena indukcijska zanka. V parterju je 330 sedežev ter dodatnih 44 sedežev, na balkonu pa 52 sedežev.

Kontakt

Pošlji povpraševanje  

Center Nova

V Centru Nova se nahaja dvorana, ki jo lahko najamete za različne seminarje, novinarske konference, kulturne in druge dogodke. V preddverju dvorane je prostor, kjer lahko pripravite manjšo pogostitev.

Kontakt

Pošlji povpraševanje  

Mladinski hotel Velenje

V Mladinskem hotelu Velenje ponujajo atraktiven seminarski prostor, ki pa ga je možno pregraditi v tri manjše prostore, zato lahko ponudijo prostor skupinam različnih velikosti. Prostori so opremljeni z najnovejšo opremo, tla so pokrita s parketom. Primerni so za najrazličnejše aktivnosti (predavanja, delavnice, plesne aktivnosti,…)

Med odmori vaših aktivnosti vam po naročilu pripravimo tudi manjšo pogostitev (čajno pecivo, voda, sok, kava, čaj), cena pogostitve je 2 EUR/odmor/osebo

Cenik

Kontakt

Pošlji povpraševanje  

Kunigunda RMC

Omogočajo izposojo tehnične opreme, npr. računalnike, kamere, mešalne mize, zvočne sisteme, itd. Prav tako pa lahko najamete tudi dvorano.
Najem prostora in opreme zaračunavajo le komercialnim najemnikom. Prostore lahko brezplačno najamete za kulturne, izobraževalne, mladinske in šolske dejavnosti.

Cenik

Kontakt