SI
03 896 17 15 03 896 17 15

PROMENADA OKUSOV

Edinstvena. Pisana. Zelena. Zdrava.

Pripravite se na pomladni vetrič, ki bo v Velenje ponovno prinesel kulinarične dobrote. Prihaja  Promenada okusov – kulinarična tržnica z novimi okusi tradicionalne in sodobne multikulturne kuhinje. Vabljeni, da z nami odkrivate zaklade slovenske kuhinje, eksotične okuse bližnjih in daljnih dežel, sladke pregrehe in izvirne street food prigrizke.

Slovenija bo čez dve leti prejela laskavi naziv Evropska gastronomska regija. Prav raznolika gastronomija bogati našo kulturo, ki je v naši okolici še bolj PISANA kot drugje. Promenada okusov je tudi ZELENA. Ohranjamo in razvijamo jo s spoštovanjem do okolja. Spodbujamo uporabo lokalno pridelanih sestavim, biorazgradljive ali povratne embalaže. Ponudnike in obiskovalce opozarjamo na ločeno ločevanje odpadkov. Promenada okusov je tudi ZDRAVA! Vabljeni, da jo osvojite peš, se pripeljete s kolesom ali brezplačnim mestnim avtobusom Lokalcem.

Dobimo se v petek, 14. junija 2019 na Velenjski promenadi. Vse nadaljnje skrivnosti bomo sproti razkrivali na naši Facebook strani -  sledite nam!

Organizator: Zavod za turizem Šaleške doline in Mestna občina Velenje

JEDILNIK (1.72 MB)
PROMENADA OKUSOV