SI
03 896 17 15 03 896 17 15
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Doživetje treh dolin

Novost turistične sezone 2018! Doživetje treh dolin je atraktiven turistični program, ki celovito povezuje turistične ponudnike treh regij: Savinjske, Šaleške in Koroške. V okviru na novo nastalega programa vas vabimo, da doživite z nami ta izredno zabaven in avtentičen izlet!

EKO MUZEJ Hmeljarstva in pivovarstva Slovenije in FONTANA PIV Zeleno zlato v Žalcu

V središču hmeljarstva Slovenije, se spoznate z zgodbo hmelja v »Dolini Zelenega zlata« in podoživite razburljive čase slavnega žalskega pivovarja, poznanega tudi kot Očeta laškega piva. Edinstveno pivo Simona Kukca se je pilo vse do Egipta in Indije. Da bo doživetje še slastnejše, se boste prepustili okusom slovenskega kraft piva, na svetovno poznani Fontani piv Zeleno zlato.   

Retro sprehod v VELENJU

Velenje je najmlajše slovensko mesto, ki so mu svoj čas pravili tudi „socialistični čudež“. Se še spominjate, kako je bilo odraščati v času socializma, od cicibanov, pionirčkov do mladincev? Se spomnite pouličnih iger in družbeno koristnih akcij? Podajte se na nenavadno in zanimivo doživetje. Obudili boste spomine na otroštvo in življenje v času tovarištva.Za vas smo pripravili NOSTALGIČNO in ZABAVNO interaktivno vodenje skozi mestno središče, ki vas na koncu pripelje v Restavracijo Jezero, na pravo socialistično malico. Zaposlili bomo vaše smejalne mišice in poskrbeli za slikovit izlet v polpreteklost naše zgodovine.

KOROŠKI SPLAVARJI na Muti

Kot je bilo včasih v navadi, vas koroški splavarji postrežejo s šilcem žganja, z rženim kruhom in soljo. Splavarski humorist Miha vam na  šaljiv način ponazori, kako so splavarili nekoč. Flosarske frajlice vas na splavarski rajži pogostijo s krepko malico (s flosarskim golažem, žganci zabeljenimi z grumpi in s koroškim rženim kruhom). Na vsaki rajži flosarji v svoj ceh sprejmejo tudi novopečenega flosarja. Le-ta bo moral dokazati, da je dovolj zrel in nabrit, da postane pravi flosar. Flosarski župnik ga bo očistil grehov in sprejel v flosarski ceh. Ob koncu sledi zabava s flosarskimi frajlami in muzikanti. 
PROGRAM   Pošlji povpraševanje