Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Doživetja za uresničene želje

Doživetja za uresničene želje

Doživite podeželska in urbana presenečenja. Bodite aktivni v naravi. Sprostite se. Uživajte v kulinariki. Pustite se presenečati kulturi in zgodovini. Ne pozabite, da je Šaleška dolina tudi prostor zelo posebnih otroških doživetij. Izberite po svoje!

Namig za lepša doživetja

Odkrij še več?

Podzemna pustolovščina v Muzeju premogovništva Slovenije

Podzemna pustolovščina v Muzeju premogovništva Slovenije

Z rudniškim dvigalom se spustite globoko v podzemlje. V jedilnici, ki je 160 metrov pod površjem zemlje, okusite knapovsko malico ali edinstven kulinarični dogodek. Vmes spoznavajte posebnosti velenjskega premogovništva.
Želim izvedeti več Puščica povezave

Namestitve

Hotel Paka
Hotel Paka

Hotel Paka je sodoben poslovno-konferenčni hotel, ki s prostorskimi možnostmi in tehnično opremo omogoča odlično izvedbo seminarjev, simpozijev, konferenc … Hotel Paka je dobitnik številnih priznanj doma in v tujini.

 

Več
Hotel Razgoršek
Hotel Razgoršek

Hotel Razgoršek je družinski garni hotel, v katerem so vse sobe stilsko opremljene. Nahaja se 15 kilometrov od izvoza z avtoceste, v neposredni bližini trgovskih centrov, pošte, banke ter avtobusne in železniške postaje.

Več
Camp Velenje
Camp Velenje

Kamp leži ob Velenjskem jezeru, le nekaj metrov stran od vedno bolj obiskane Velenjske plaže. Njegova ponudba zajema: nastanitev v mobilnih hiškah, prenočitve v avtodomih in prikolicah ter šotorjenje na čudovitem travniku tik ob jezeru.

Več
Mladinski hotel Velenje - Slovenia Green Accommodation
Mladinski hotel Velenje - Slovenia Green Accommodation

Mladinski hotel Velenje leži 500 m od centra mesta Velenje in glavne avtobusne postaje. Nahaja se ob reki Paki nasproti Osnovne šole Livada. Popolnoma obnovljen in atraktiven objekt šteje 58 ležišč v dvo- do šestposteljnih sobah.

Več
Vila Herberstein
Vila Herberstein

Vila Herberstein je zagotovo ena najlepše ohranjenih primestnih vil iz 19. stoletja, danes pa sodi med najelitnejše slovenske restavracije. V neposredni bližini vile je zimski velenjski bazen, gozd za vilo pa omogoča prijetne sprehode.

Več
Veduna farm, retreats center
Veduna farm, retreats center

Tisti, ki iščete priložnost za duhovno rast, boste to našli na Veduni. Tu sta Gordana in Chris Biles uresničila svoje sanje – ustvarila sta popolno okolje za celostno sprostitev in povratek k sebi.

Več
Turistična kmetija Apat
Turistična kmetija Apat

Pri Apatovih lahko pobegnete v samoten kotiček v naravi, se spočijete in dobro jeste. Počutite se kot doma v njihovi apartmajski hiši, v kateri si lahko privoščite tudi savno in jacuzzi.

Več
Glamping Dolina miru pri Lamperček
Glamping Dolina miru pri Lamperček

Hiške se nahajajo na mirni lokaciji ob potočku, kjer se lahko odpočijete od mestnega vrveža in uživate v naravi ob žvrgolenju ptičk.

Več
Prenočišče Mraz
Prenočišče Mraz

Prenočišče Mraz se nahaja ob robu gozda v naselju Gorica v Velenju, kjer lahko gostje uživajo v mirnem okolju in naravi. Do središča mesta, ki je oddaljeno približno 1,5 km, je mogoče priti z brezplačnim mestnim avtobusom ali po sprehajalni poti.

Več
Turistična kmetija Tuševo
Turistična kmetija Tuševo

Turistična kmetija Tuševo leži na samem, sredi gozda, obdana s travniki in pašniki ter lepim razgledom na Šaleško dolino. Kmetija leži na nadmorski višini 618 m in je znana po pripravi odličnih pogrinjkov za zaključene družbe, ki jih razvajajo v odlični domači hrani.

Več

Povpraševanje

#VisitSaleska